“انواع چای ایرانی و خواص آن | تغذیه سالم”

چای پونه / طبیعت:اوایل بهار :گرم؛پاییز:خشک

شکلای جور واجور چای ایرونی و خواص اون

خواص: قوی ترین آنتی بیوتیک،بادشکن،رقیق کننده خون،ادرارآور،خلط آور،صفرابر،انرژی زا،بسیار به درد بخور واسه درد سینه و آزاد کردن اخلاط،تقویت:معده،قلب،جهاز هاضمه؛ضد:تب ادراری،سرفه،حساسیت،نفخ،نقرس،سکسکه،پریشونی،دل بهم خوردگی،خستگی،به درد بخور جهت به تاخیر انداختن عادات ماهیانه

روش درست کردن:یه قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشه.


چای به لیمو و زیرفون / طبیعت:گرم

خواص:آرامبخش،کم کننده فشار خون،تقویت حافظه،و معده،خواب آور در شب،تب بر،شستشو دهنده کلیه،ضد سرماخوردگی،تشنج،نقرس،رماتیسم، سردرد،و سرگیجه، ناراحتیای عصبی، میگرن، غلظت خون، آسم، اسهال، سینوزیت، صدای گوش و خستگی بدن

روش درست کردن:یه مشت بزرگ زیرفون + یه مشت کوچیک به لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم،حدود یه ساعت بجوشه،بعد با شعله غیر مستقیم دم بکشه.


چای دارچین / طبیعت:گرم

خواص:ادرارآور،خوشحال کننده و باحال،محرک اعصاب،تقویت معده،کبد،میل جنسی،قلب وعروق؛کاهش درد کمر و مفاصل،تسریع جریان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری،پاک کردن سینه و حنجره،بالا بردن فشار خون،ضد:اخلاط رطوبتی،پا دردای رطوبتی،سرفه های رطوبتی،دلهره،بوی بد دهن،دردهای استخوانی،دیابت،سردی بدن

اخطار:واسه زنان باردار مضره.

روش درست کردن:چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آروم جوش آورده بعد با شعله غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشه تا به رنگ آلبالویی دربیاد.


چای زنجبیل / طبیعت:گرم و خشک

خواص:تقویت:حافظه،میل جنسی،جهاز هاضمه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،به درد بخور واسه قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماریای مفصلی،کمر درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و پریشونی در مسافرت و بستن خون

اخطار:زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است.

روش درست کردن:نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)تو یه لیوان آب جوش ریخته و در ظرف رو گذاشته تا حدود ده دقیقه بمونه بعد با کمی عسل مخلوط کرده،بخورین.


چای زعفران / طبیعت:گرم

خواص:منضج و مصلح عفونت بلغمی،محرک نیروی جنسی و قوای مفزی،خوشحال کننده و باحال،نشاط آور،خنده آور،ادرار آور،خلط آور،آرامبخش،مقوی کبد و جهاز تنفسی،آشامیدن یه مثقال اون جهت تسریع در زایمون،آرامش آسم و مشکی سرفه،ضد:سرفه،حساسیت و کرم خوردگی دندون


چای نعناع/  طبیعت:گرم

خواص:لطیف کننده خون،خوشحال کننده و باحال و مقوی قلب،مسکن ناراحتیای گوارشی،کمک به هضم غذا،مقوی اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازی و تقویت کبد و طحال،واسه سرما خوردگی و بیماریای حلق و گلو(از پونه قوی تره)ضد:نفخ،سکسکه،تهوع،اسهال،دل پیچه،بواسیر،دردشکم،تب

روش درست کردن:یه قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشه.


چای چلتوک برنج / طبیعت:گرم

خواص:پر از ویتامینای ب،تقویت مغز واعصاب و قلب،ضد یبوست طولانی،جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو

روش درست کردن:یه قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش،با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشه بعد با شعله غیر مستقیم یه ساعت دم بکشه.


چای گلپر / طبیعت:گرم و خشک

خواص:تقویت کننده عالی حافظه،میل جنسی،قلب و عروق؛اشتها آور،کمک به هضم غذا،شفابخش مریضی یرقان،پاکسازس کبد و دفع صفرا،موندگاری اون واسه سوزوندن چربی های بدن خوبه؛ضد:صرع قوی،فراموشی،اسهال،تنبلی معده،جوش و دمل

روش درست کردن:یه قاشق مربا خوری رادر یه لیوان آب جوش ریخته،ظرفی رو در اون گذاشته،می ذارین پونزده دقیقه بمونه تا به رنگ زرد دربیاد.


چای به لیمو / طبیعت:گرم

خواص:آروم بخش،خواب آور در شب،تقویت حافظه و معده،رفع درد شکم،خستگی،صدای

گوش،ضد:میگرن،سردرد،سرگیجه،تپش قلب،نفخ،آسم،اسپاسم

روش درست کردن:یه قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش،با شعله غیر مستقیم دم بکشه.


چای گزنه / طبیعت:گرم و خشک

خواص: تحلیل ورمای سخت، چاق کننده بدن، باز کننده انسداد کبدو طحال، وفم رحم، تنقیه کننده ریه و معده، افزایش نیروی جنسی،ضد قند خون،غلظت خون،چربی،صفرا، بلغم، سنک کلیه، سرطان، امراض کلیوی و خون در ادرار، خونریزیا، ریزش مو، خستگی، انگل، کرم روده

روش درست کردن:یه قاشق غذا خوری + دو لیوان  آبجوش ، با شعله غیر مستقیم دم بکشه.

جمع آوری: گروه سلامت پرداد

.

منبع :